Edicion informative, Konferenca e aktorëve të linjës së parë

Intervistë, Drejtori i Qendrës Kunder Ekstremizmit Të Dhunshëm
24/03/2019
Emision, ”Arsimi ne auditor” Drejtori i Qendrës kundër ekstremizmit dhe Ekspertja e Edukimit
04/05/2019

Edicion informative, Konferenca e aktorëve të linjës së parë