Edicion informative, Konferenca e aktorëve të linjës së parë

“Nënshkimi i Memorandumit të Mirëkuptimit ndërmjet Organizatës Ndërkombëtare për Migracionin (IOM) dhe Qendrës Koordinuese Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm”.
05/04/2019
Emision, ”Arsimi ne auditor” Drejtori i Qendrës kundër ekstremizmit dhe Ekspertja e Edukimit
04/05/2019

Edicion informative, Konferenca e aktorëve të linjës së parë