Linqe

13/01/2021

Drejtori i Qendrës së Koordinimit kundër Ekstremizmit të dhunshëm, znj. Lejdi Dervishi ishte e ftuar ne studion e “Ditari” në A2 ku tregoi se si do të veprohet me të riatdhesuarit nga kampi Al Hawl në Siri.

Drejtori i Qendrës CVE, zhvilloi një intervistë në televizionin A2 CNN mbi ecurinë e procesit të riatdhesimit duke theksuar përpjekjet e të gjithë institucioneve të përfshira […]
12/06/2019

Organizata Ndërkombëtare për Migracionin (IOM) dhe Qendra Koordinuese Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm e qeverisë shqiptare, nënshkruan një Memorandum Mirëkuptimi

Data: 15/04/2019 Burimi: IOM Albania Facebook Page Link: https://www.facebook.com/1884141381824625/posts/2333507060221386?s=701155686&sfns=mo  
29/05/2019

CVE dhe Këshilli Ndërfetar Memorandum

Data: 17/05/2019 Burimi:  Radioringjallja.org Radio, Orthodxalbania.org, Kryegjyshataboteorebektashiane.org Link: https://kryegjyshataboterorebektashiane.org/nenshkruhet-memorandum-mirekuptimi-mes-keshillit-nderfetar-dhe-cve-se/
17/05/2019

Lajm + Titra, E ngarkura me punë e SHBA-së, Leyla Moses Ones: “Shqipëria, shembull në rajon për luftën kundër ekstremizmit” CVE dhe Këshilli Ndërfetar Memorandum

Data: 17/05/2019 Burimi: Vizion Plus Tv, Top Channel Tv, Report Tv Link: https://www.youtube.com/watch?v=g5_8-Isy-wQ Link: https://www.vizionplus.tv/marreveshje-kunder-ekstremizmit-shba-shqiperia-shembull-ne-rajon/ Link: http://top-channel.tv/2019/05/17/shba-shqiperia-ne-rruge-te-mbare-kunder-ekstremizmit-te-dhunshem/
17/05/2019

Lajm marre nga intervista e Drejtorit të Qendrës Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm

Data: 17/05/2019 Burimi: Balkanweb.com Link: https://balkanweb.com/ekstremizmi-sojati-nga-2015-asnje-shqiptar-ska-shkuar-ne-siri/
17/05/2019

Lajm marre nga intervista e Drejtorit të Qendrës Kundër ekstremizmit të Dhunshëm

Data: 17/05/2019 Burimi: Kohajone.com Link: https://www.kohajone.com/2019/05/17/ekstremizmi-sojati-nga-2015-asnje-shqiptar-ne-siri/