Organizata Ndërkombëtare për Migracionin (IOM) dhe Qendra Koordinuese Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm e qeverisë shqiptare, nënshkruan një Memorandum Mirëkuptimi

CVE dhe Këshilli Ndërfetar Memorandum
29/05/2019
Interviste/Koordinatori Sojati: Qeveria dhe forcat e koalicionit, strategji për deradikalizimin dhe ri-integrimin e shtetasve shqiptarë që u angazhuan në strukturat e ISIS
07/07/2019

Organizata Ndërkombëtare për Migracionin (IOM) dhe Qendra Koordinuese Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm e qeverisë shqiptare, nënshkruan një Memorandum Mirëkuptimi

Data: 15/04/2019

Burimi: IOM Albania Facebook Page

Link: https://www.facebook.com/1884141381824625/posts/2333507060221386?s=701155686&sfns=mo