CVE dhe Këshilli Ndërfetar Memorandum

Lajm + Titra, E ngarkura me punë e SHBA-së, Leyla Moses Ones: “Shqipëria, shembull në rajon për luftën kundër ekstremizmit” CVE dhe Këshilli Ndërfetar Memorandum
17/05/2019
Organizata Ndërkombëtare për Migracionin (IOM) dhe Qendra Koordinuese Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm e qeverisë shqiptare, nënshkruan një Memorandum Mirëkuptimi
12/06/2019

CVE dhe Këshilli Ndërfetar Memorandum

Data: 17/05/2019

Burimi:  Radioringjallja.org Radio, Orthodxalbania.org, Kryegjyshataboteorebektashiane.org

Link: https://kryegjyshataboterorebektashiane.org/nenshkruhet-memorandum-mirekuptimi-mes-keshillit-nderfetar-dhe-cve-se/