Lajm + Titra, E ngarkura me punë e SHBA-së, Leyla Moses Ones: “Shqipëria, shembull në rajon për luftën kundër ekstremizmit” CVE dhe Këshilli Ndërfetar Memorandum

Lajm marre nga intervista e Drejtorit të Qendrës Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm
17/05/2019
CVE dhe Këshilli Ndërfetar Memorandum
29/05/2019

Lajm + Titra, E ngarkura me punë e SHBA-së, Leyla Moses Ones: “Shqipëria, shembull në rajon për luftën kundër ekstremizmit” CVE dhe Këshilli Ndërfetar Memorandum