Lajm marre nga intervista e Drejtorit të Qendrës Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm

Lajm marre nga intervista e Drejtorit të Qendrës Kundër ekstremizmit të Dhunshëm
17/05/2019
Lajm + Titra, E ngarkura me punë e SHBA-së, Leyla Moses Ones: “Shqipëria, shembull në rajon për luftën kundër ekstremizmit” CVE dhe Këshilli Ndërfetar Memorandum
17/05/2019

Lajm marre nga intervista e Drejtorit të Qendrës Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm