Evente

29/11/2023

Milano/Roli kritik i komunikimit dixhital dhe analizës së mediave sociale në luftimin e terrorizmit dhe ekstremizmit

07/11/2023

Fakulteti i Drejtësisë dhe Qendra e Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm, gati të ndryshojnë konceptet e luftës kundër radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm në Shqipëri

27/10/2023

Drejtori i CVE, Meidani në takimin rajonal për “Kundërshtimin e Ekstremizmit të Dhunshëm dhe Rritjen e Ndërgjegjësimit te të Rinjtë”

21/10/2023

Vjenë/Forcimi i Rrjetit Profesionist të Grave në P/CVERLT, përcaktimi i projekteve dhe sfidave në të ardhmen

02/10/2023

“Riatdhesimi i Luftëtarëve të Huaj dhe të Familjeve nga Siria Veriore: Pjesëmarrja e Meidanit në UNGA 78” New York

26/09/2023

Drejtori i CVE Meidani pret Zv/koordinatorin e Antiterrorit të Departamentit të Shtetit të SHBA