Drejtori i Qendrës së Koordinimit kundër Ekstremizmit të dhunshëm, znj. Lejdi Dervishi ishte e ftuar ne studion e “Ditari” në A2 ku tregoi se si do të veprohet me të riatdhesuarit nga kampi Al Hawl në Siri.

Qendra CVE zhvillon vizitë zyrtare në republikën e kosovës në kuadër të shkëmbimit të eksperiencave mbi riatdhesimin e shtetasve nga zonat e konfliktit
11/12/2020
Qendra CVE dhe homologët kosovarë shkëmbejnë përvojat e mira në nivel rajonal
26/01/2021

Drejtori i Qendrës së Koordinimit kundër Ekstremizmit të dhunshëm, znj. Lejdi Dervishi ishte e ftuar ne studion e “Ditari” në A2 ku tregoi se si do të veprohet me të riatdhesuarit nga kampi Al Hawl në Siri.

Drejtori i Qendrës CVE, zhvilloi një intervistë në televizionin A2 CNN mbi ecurinë e procesit të riatdhesimit duke theksuar përpjekjet e të gjithë institucioneve të përfshira për ofrimin e asistencës për të 5 shtetasit e rikthyer.  Gjithashtu, znj. Dervishi foli edhe për fokusin e Qendrës  në kuadër të parandalimit të ekstremizmit të dhunshëm nënivel qendror e vendor.

Link:https://www.youtube.com/watch?v=tpG88oNEYy4&feature=emb_logo&ab_channel=A2CNNAffiliate