arsim

02/10/2018

Takim rajonal midis Koordinatorëve Kombëtarë kundër Ekstremizmit të Dhunshëm të Shqipërisë dhe Kosovës

U zhvillua pranë zyrave të Qendrës CVE në Tiranë, takimi rajonal i radhës midis Koordinatorëve Kombëtarë kundër Ekstremizmit të Dhunshëm të Kosovës dhe Shqipërisë. Koordinatori Kombëtar […]