#radikalizmi #cve #qendracve #tirana #ekstremizmiidhunshëm #qkedh #ekstremizmiidhunshëm #berlin #forumantiterrorizmi #QendraCVE #sistem #informacion #terrorist #GCTF

12/12/2018

Tryezë pune rajonale e Forumit kundër Terrorizmit Global (GCTF)

Tryezë pune rajonale e Forumit kundër Terrorizmit Global (GCTF) “Iniciativa mbi Përmirësimin e Kapaciteteve për Zbulimin dhe Ndalimin e Udhëtimit të Terroristëve përmes përforcimit të Ekzaminimit […]