Budva/ Seminar ndërkombëtar për parandalimin e radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm

Milano/Roli kritik i komunikimit dixhital dhe analizës së mediave sociale në luftimin e terrorizmit dhe ekstremizmit
29/11/2023
Workshop i KE/“Menaxhimi i Ekstremizmit të Dhunshëm në Burgje dhe Parandalimin e Radikalizimit të mëtejshëm pas lirimit”
04/12/2023

Budva/ Seminar ndërkombëtar për parandalimin e radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm

Budva/ Seminar ndërkombëtar për parandalimin e radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm

Publisher: Cve.gov.al 01/12/2023

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.