Drejtori i qendrës CVE në emisionin “Java” në RTSH mbi zbatimin e planit të rehabilitimit dhe të ri-integrimit të të riatdhesuarve

Qendra CVE organizoi takimin vjetor koordinues me donatorët
05/11/2020
Qendra CVE merr pjesë në takimin e rrjetit rajonal të koordinatorëve kombëtarë të P/CVE
12/11/2020

Drejtori i qendrës CVE në emisionin “Java” në RTSH mbi zbatimin e planit të rehabilitimit dhe të ri-integrimit të të riatdhesuarve

Drejtori i qendrës CVE në emisionin “Java” në RTSH mbi zbatimin e planit të rehabilitimit dhe të ri-integrimit të të riatdhesuarve

Publisher: Cve.gov.al            06/11/2020

Drejtori i Qendrës CVE, znj. Lejdi Dervishi zhvilloi një lidhje online në emisionin “Java”që transmetohet në RTSH. Në këtë emision u diskutua lidhur me punën e sektorëve shtetërorë të përfshirënë zbatimine planit të rehabilitimit dhe të ri-integrimit të të riatdhesuarve në zonat e konfliktit në Siri dhe Irak.

Prania e Drejtorit të Qendrës CVE në këtë emision televiziv është në kuadër të zhvillimit të objektivit të dytë të Strategjisë Kombëtare për Luftën Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm që ka të bëjë me komunikimin strategjik, të cilin Qendra CVE e vlerëson me shumë rëndësi në parandalimin dhe kundërshtimin e fenomenit të ekstremizmit të dhunshëm, për më tepër pas dinamikës së riatdhesimit të pesë shtetasve shqiptarë nga zonat e konfliktit.

Linku:

https://www.youtube.com/watch?v=GZ_W1toN5KE&feature=emb_logo&ab_channel=RTSH-RadioTelevizioniShqiptar