Drejtori i Qendrës CVE në takim me Kreun e Kryegjyshatës botërore të bektashinjve për bashkëpunimin e ndërsjelltë mbi parandalimin e radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm

Drejtori i Qendrës CVE në takim me Koordinatorin Nën-Rajonal të Organizatës Ndërkombëtare për Migracionin
03/03/2021
Parandalimi i ekstremizmit ne arsimin parauniversitar
23/03/2021

Drejtori i Qendrës CVE në takim me Kreun e Kryegjyshatës botërore të bektashinjve për bashkëpunimin e ndërsjelltë mbi parandalimin e radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm

Drejtori i Qendrës CVE në takim me Kreun e Kryegjyshatës botërore të bektashinjve për bashkëpunimin e ndërsjelltë mbi parandalimin e radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm

Drejtoresha e Qendrës së Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm Zj Lejdi Dervishi zhvilloi një takim me Kreun e Kryegjyshatës Botërore Bektashiane, Haxhi Dede z. Edmond Brahimaj.

Në këtë takim që u zhvillua në mjediset e Selisë së Shenjtë Bektashiane, fokusi ishte bashkëpunimi i ndërsjellte mbi parandalimin e radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm që çon në terrorizëm.

Pjesë e takimit ishte edhe vizita e muzeut të Selisë së Shenjtë Bektashiane dhe e mjediseve të tjera të qendrës multifunksionale fetare-kulturore.