Qendra CVE kontribuoi në Konferencën Rajonale “Media, terrorizmi dhe luftëtarët e huaj terroristë në Ballkanin Perëndimor”

Qendra CVE në takim me Komisionin Europian mbi progresin në kuadër të implementimit të Planit të Përbashkët të Veprimit për Luftën Kundër Terrorizmit, mes BE-së dhe Vendeve të Ballkanit Perëndimor
23/11/2021
Drejtori i Qendrës CVE pjesë e panelit në tryezën e diskutimit “Sfidat dhe mundësitë e Këshillave Vendore të Sigurisë Publike
25/11/2021

Qendra CVE kontribuoi në Konferencën Rajonale “Media, terrorizmi dhe luftëtarët e huaj terroristë në Ballkanin Perëndimor”

Qendra CVE kontribuoi në Konferencën Rajonale “Media, terrorizmi dhe luftëtarët e huaj terroristë në Ballkanin Perëndimor”

Publisher: Cve.gov.al            23/11/2021

Qendra e Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm kontribuoi në Konferencën Rajonale “Media, terrorizmi dhe luftëtarët e huaj terroristë në Ballkanin Perëndimor – raste studimi”, që u zhvillua në Kroaci.

Shqipëria u përfaqësua me një delegacioni prej tre anëtarësh, ku bënin pjesë përfaqësues të Qendrës CVE, Policisë së  Shtetit dhe Ministrisë së Mbrojtjes. Në këtë konferencë u trajtuan çështje të medias digjitale dhe terrorizmit, ndikimi i teknologjisë në përhapjen e propagandave ekstremiste, si dhe mënyrat e duhura për përballimin e këtij fenomeni. Gjithashtu, përfaqësuesit e vendeve që morën pjesë në këtë konferencë ndane eksperiencat e tyre për këto tema.