Qendra CVE zhvillon vizitë zyrtare në republikën e kosovës në kuadër të shkëmbimit të eksperiencave mbi riatdhesimin e shtetasve nga zonat e konfliktit

Qendra CVE dhe organizata SHIS në prag të nisjes së zbatimit të fazës së dytë të projektit “Promovimi i edukimit, për të parandaluar ekstremizmin e dhunshëm”
03/12/2020
Drejtori i Qendrës së Koordinimit kundër Ekstremizmit të dhunshëm, znj. Lejdi Dervishi ishte e ftuar ne studion e “Ditari” në A2 ku tregoi se si do të veprohet me të riatdhesuarit nga kampi Al Hawl në Siri.
13/01/2021

Qendra CVE zhvillon vizitë zyrtare në republikën e kosovës në kuadër të shkëmbimit të eksperiencave mbi riatdhesimin e shtetasve nga zonat e konfliktit

Qendra CVE zhvillon vizitë zyrtare në republikën e kosovës në kuadër të shkëmbimit të eksperiencave mbi riatdhesimin e shtetasve nga zonat e konfliktit

Publisher: Cve.gov.al            11/12/2020

Qendra CVE së bashku me përfaqësues të Ministrisë së Brendshme dhe institucioneve të varësisëdhe me mbështetjen e IOM Albania, zhvilluan një vizitë zyrtare në Republikën e Kosovës, ku u takuan me zyrtarë të lartë në Ministrinë e Punëve të Brendshme të Kosovës.

Qëllimi i takimeve,ishte shkëmbimi i eksperiencave mbi procesin e riatdhesimit të shtetasve nga zonat e konfliktit në Siri dhe Irak, si dhe diskutimi mbi praktikat më të mira në nivel rajonal në kuadër të ekstremizmit të dhunshëm dhe fuqizimit të koordinimit në këtë drejtim.

View Follow Follow Follow