Thirrje e hapur për pjesëmarrje nga RAN për Ballkanin Perëndimor

Qendra CVE mbështeti prezantimin e: “Portali unik për sinjalizimin e faqeve të internetit me përmbajtje të paligjshme”, një bashkëpunim me shoqërinë civile dhe AKCESK
16/06/2021
UDHËZUES për “Problemet Socio-Ekonomike dhe Ndikimi i tyre në Radikalizimin e Grave në Ballkanin Perëndimor”
24/06/2021

Thirrje e hapur për pjesëmarrje nga RAN për Ballkanin Perëndimor

Thirrje e hapur për pjesëmarrje nga RAN për Ballkanin Perëndimor

Publisher: Cve.gov.al            24/06/2021

Një nga prioritet kryesore të Qendrës Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm është bashkërendimi i punës për parandalimin e radikalizimit dhe ekstremizmit të dhunshëm. Në kuadër të një plani të përbashkët veprimi me Bashkimin Europian dhe me homologët e vendeve të Ballkanit Perëndimor, po shtrihet Rrjeti i Ndërgjegjësimit ndaj Radikalizimit (RAN) në vendet e Rajonit, që do të mobilizojë ekspertizën e profesionistëve dhe do të lehtësojë bashkëpunimin mes profesionistëve brenda rajonit dhe shteteve anëtare të BE-së.

Nëse jeni përfaqësues i shoqërisë civile, punonjës social, profesionit i shëndetësisë, përfaqësues i autoritetit vendor, ose oficer policie, klikoni në link-un më poshtë për të aplikuar në thirrjen për pjesëmarrje nga RAN në Ballkanin Perëndimor.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=FiY8IdDaAUWjRDFSoG8Q6QQf3nIqyG9KqFjb4Kts6kRUNTNOSUJNNlIzUFFQQzI3WEwxVDQ4VlU5Vy4u