Drejtori i qendrës CVE takim me ambasadorin austriak në Tiranë

Ngritja e kapaciteteve me fokus Oficerët e Policimit në Komunitet (OPK)
17/09/2020
Qendra CVE zhvilloi sesione informuese mbi parandalimin e radikalizimit dhe ekstremizmit të dhunshëm.
26/09/2020

Drejtori i qendrës CVE takim me ambasadorin austriak në Tiranë

Drejtori i qendrës CVE takim me ambasadorin austriak në Tiranë

Publisher: Cve.gov.al            22/09/2020

Drejtori i Qendrës CVE, znj.Lejdi Dervishi,  zhvilloi një takim njohës me Ambasadorin e Austrisë në Shqipëri, Sh.T.z. ChristianSteiner i cili shoqërohej nga Atasheu i Ministrisë së Brendshme, z.WolfgangSamer.

Në këtë takim u diskutua mbi fuqizimin e marrëdhënieve dypalëshe në fushën e parandalimit të fenomenit të ekstremizmit të dhunshëm si dhe zhvillimin e aktiviteteve të përbashkëta në të ardhmen.