Drejtori i Qendrës së Koordinimit kundër Ekstremizmit të Dhunshëm në emisionin “Real Story” në TV News 24, mbi qasjen gjithëpërfshirëse dhe vëmendjen që duhet për mekanizmat e rehabilitimit dhe deradikalizimit

Qendra e Koordinimit kundër Ekstremizmit të Dhunshëm mori pjesë në webinarin mbi dialogun ndërkulturor, ndërbesimtar dhe ndërfetar në Ballkanin Perëndimor
03/02/2021
Qendra e Koordinimit kundër Ekstremizmit të Dhunshëm firmos Marrëveshjen e Bashkëpunimit me Zyrën Ndërkombëtare të Migracionit në kuadër të projektit rajonal të IOM-it në Ballkanin Perëndimor financuar nga BE për riintegrimindhe rehabilitimin e të kthyerve nga zonat e konfliktit.
10/02/2021

Drejtori i Qendrës së Koordinimit kundër Ekstremizmit të Dhunshëm në emisionin “Real Story” në TV News 24, mbi qasjen gjithëpërfshirëse dhe vëmendjen që duhet për mekanizmat e rehabilitimit dhe deradikalizimit

Drejtori i Qendrës së Koordinimit kundër Ekstremizmit të Dhunshëm në emisionin “Real Story” në TV News 24, mbi qasjen gjithëpërfshirëse dhe vëmendjen që duhet për mekanizmat e rehabilitimit dhe deradikalizimit

Drejtori i Qendrës së Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm, Zj Lejdi Dervishi, mori pjesë në panelin e të ftuarve në emisionin “Real Story”, të gazetarit Sokol Balla, ku u trajtua tema “Terroristët shqiptarë”.

Zj. Dervishi u shpreh se duhet një qasje gjithëpërfshirëse dhe vëmendje për mekanizmat e rehabilitimit dhe deradikalizimit.