Koordinatori Kombëtar për çështjet e ekstremizmit të dhunshëm në bashkëbisedim me nxënësit e gjimnazit “Ismail Qemali” mbi problematikat aktuale globale

Qendra CVE dhe Këshilli i Bashkëpunimit Rajonal (RCC) zhvillojnë seminar me të rinjtë e Ballkanit Perëndimor për parandalimin e radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm
11/06/2020
Qendra CVE dhe MASR në takimin e parë informues me drejtorët e drejtorive rajonale të arsimit parauniversitar për ri-integrimin e fëmijve të kthyer nga Siria në shkollë
11/06/2020

Koordinatori Kombëtar për çështjet e ekstremizmit të dhunshëm në bashkëbisedim me nxënësit e gjimnazit “Ismail Qemali” mbi problematikat aktuale globale

11/06/2020

Koordinatori Kombëtar, z.Sojati dhe Koordinatorja për Çështjet e Edukimit dhe Kërkimit znj.Buci zhvilluan një takim  me nxënësit  e gjimnazit “Ismail Qemali” për të diskutuar rreth problematikave aktuale globale. Nën sloganin “ Të mësosh për njerëzit, begatinë e planetit dhe paqen” ata morën informacion mbi situatën aktuale të ekstremizmit të dhunshëm edhe mbi qasjen që duhet të kenë me familjen dhe shkollën për ndarjen e problemeve  duke sfiduar urrejtjen dhe negativitetin përmës dijes. Ndër të tjera, të rinjtë pjesëmarrës mësuan rreth bashkëjetesës fetare si dhe rrugën që është përshkuar për të arritur në këtë harmoni fetare ndër vite.