Qendra CVE mori pjesë në aktivitetin e komunitetit mysliman shqiptar në kuadër të punës me të rinjtë për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm

Drejtori i qendrës CVE me ambasadorin hollandez së bashku në qytetin e cërrikut për procesin e pare riintegrues në vend
13/10/2020
Qendra CVE organizoi takimin vjetor koordinues me donatorët
05/11/2020

Qendra CVE mori pjesë në aktivitetin e komunitetit mysliman shqiptar në kuadër të punës me të rinjtë për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm

Qendra CVE mori pjesë në aktivitetin e komunitetit mysliman shqiptar në kuadër të punës me të rinjtë për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm

Publisher: Cve.gov.al            05/11/2020

Drejtori i Qendrës CVE, znj. Lejdi Dervishi mori pjesë në aktivitetin e organizuar nga Komuniteti Mysliman Shqiptar në kuadër të vijimit të angazhimit të të rinjve për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm.

Ftesa e marrë nga Qendra CVE është në kuadër të fuqizimit të bashkëpunimit të mirë me autoritetet dhe bashkësitë fetare në vend.

Në fjalën e saj përshëndetëse,znj. Dervishi prezantoi hapat e hedhura dhe masat e marra nga Republika e Shqipërisë në drejtim të kundërshtimit të radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm, duke shprehur mbështetjen ndaj rrjetit rinor të ngritur nga Komuniteti Mysliman Shqiptar në kuadër të këtij projekti.

Takimin e përshëndetën edhe Ambasadorja e SHBA-ve, znj. YuriKim dhe Zëvendësministri i  Brendshëm, znj. Romina Kuko.