NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE
15/08/2022
Denion Meidani: “Ekstremizmi minon paqen dhe sigurinë, të drejtat e njeriut dhe zhvillimin e qëndrueshëm”
04/10/2022

Shpallje Kandidati Fitues

Shpallje Kandidati Fitues!

Ju informojmë  se për Urdhrin Nr.15 datë 22.06.2022, i ndryshuar për pozicionin vakant si: Specialist në Sektorin e Koordinimit për Çështjet e Edukimit dhe Kërkimit, në Qendrën e Koordinimit kundër Ekstremizmit të Dhunshëm, në bazë të vendimit Nr.1 datë  02.09.2022 është shpallur fituese:

  • Znj. Lorena Isaku.