Vjenë/Forcimi i Rrjetit Profesionist të Grave në P/CVERLT, përcaktimi i projekteve dhe sfidave në të ardhmen

Meidani në takimin e 14-të të Rrjetit të Koordinatorëve Rajonal të Antiterrorit dhe Ekstremizmit të Dhunshëm në Ballkanin Perëndimor
18/10/2023
“Strategjitë e përdorura në burgje për të luftuar ekstremizmin, duhet të jenë efikase”
24/10/2023

Vjenë/Forcimi i Rrjetit Profesionist të Grave në P/CVERLT, përcaktimi i projekteve dhe sfidave në të ardhmen

Vjenë/Forcimi i Rrjetit Profesionist të Grave në P/CVERLT, përcaktimi i projekteve dhe sfidave në të ardhmen

Publisher: Cve.gov.al 21/10/2023

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.