Drejtori i Qendrës CVE kontribuoi në Konferencën e KNFSH “Vëllazëria në Humanizëm

Qendra CVE kontribuoi në trajnimin: “Edukimi i fëmijëve nëpërmjet prindërimit pozitiv”, organizuar nga WCDCA
09/02/2022
Drejtori i Qendrës CVE në takim me përfaqësuesin Rajonal të Ambasadës Hollandeze për implementimin e projekteve me fokus ri-integrimin e shtetasve të rikthyer.
14/02/2022

Drejtori i Qendrës CVE kontribuoi në Konferencën e KNFSH “Vëllazëria në Humanizëm

Drejtori i Qendrës CVE kontribuoi në Konferencën e KNFSH “Vëllazëria në Humanizëm”

Publisher: Cve.gov.al            11/02/2022

Drejtori i Qendrës së Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm, znj Lejdi Dervishi, u bë pjesë e konferencës me temë: “Vëllazëria në Humanizëm”, që u organizua nga Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë, në bashkëpunim me Këshillat Ndërfetarë të Evropës.

Znj. Dervishi përgëzoi punimet e kësaj konference ndërkombëtare dhe ndërfetare, ku morën pjesë liderët e komuniteteve fetare në vend, Ambasadorja e SHBA-së në Tiranë, Znj. Yuri Kim, Nunci Apostolik, Z. Luigi Bonazzi dhe Presidenti i Këshillave Ndërfetarë të Europës, Dr. Luigi de Salvia. Në pjesën e parë të aktivitetit të ftuarit e lartpërmendur mbajtën fjalën e tyre përshëndetëse, më pas ka përshëndetur konferencën Departamenti i Gruas dhe Departamenti i Rinisë në KNFSH.