#radikalizmi #cve #arsimi #kosove #qendracve #tirana #ekstremizmiidhunshëm #qkedh #MASHT #MASR #IOM #QENDRACVE

07/07/2020

Prezantohet Drejtori i ri i Qendrës së Koordinimit Kombëtare Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm

Është prezantuar Titullari  i ri  i Qendrës së Koordinimit Kombëtare Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm (Qendra CVE, znj. Lejdi  Dervishi. Prezantimi u krye nga zyrtarë të lartë […]
27/11/2018

Veprimtari informuese dhe trajnuese me temë: “Me shkollat për komunitete të sigurta”

Në datat 26 dhe 27 Nëntor 2018, në mjediset e Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT)  të Republikës së Kosovës, u realizua veprimtaria informuese dhe […]