Uncategorized @sq

27/11/2023

“Bashkëpunim dhe shkëmbim informacioni në luftën kundër terrorizmit & ektremizmit”

25/10/2023

“Qendra Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm përforcon bashkëpunimin rajonal në mbrojtjen e infrastrukturave kritike në Ballkanin Perëndimor”

21/08/2020

Mundësi financimi të iniciativave të Organizatave të Shoqërisë Civile që punojnë në fushën e parandalimit dhe kundërshtimit të ekstremizmit të dhunshëm në Shqipëri

Qendra e Koordinimit kundër Ekstremizmit të Dhunshëm, në kuadër të bashkëpunimit rajonal po bashkëpunon me Fondin Global të Angazhimit dhe Qëndrueshmërisë së Komunitetit (GCERF) i cili […]
07/07/2020

Prezantohet Drejtori i ri i Qendrës së Koordinimit Kombëtare Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm

Është prezantuar Titullari  i ri  i Qendrës së Koordinimit Kombëtare Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm (Qendra CVE, znj. Lejdi  Dervishi. Prezantimi u krye nga zyrtarë të lartë […]
06/07/2020

Qendra CVE në videokonferencë me partnerë të BE-së dhe të rajonit mbi projektin e forcimit të bashkëpunimit dhe shkëmbimeve me Ballkanin Perëndimor në menaxhimin e kthimit të LHT-ve

Qendra CVE ka marrë pjesë në videokonferencën me shtete partnere të BE-së dhe të Rajonit që u zhvillua në kuadër të Projektit: “Forcimi i bashkëpunimit dhe […]