#radikalizmi #cve #drejtesia #qendracve #tirana #ekstremizmiidhunshëm #qkedh #konferencë #shërbimiiprovës #drejtavetënjeriut #osbe

07/07/2020

Prezantohet Drejtori i ri i Qendrës së Koordinimit Kombëtare Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm

Është prezantuar Titullari  i ri  i Qendrës së Koordinimit Kombëtare Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm (Qendra CVE, znj. Lejdi  Dervishi. Prezantimi u krye nga zyrtarë të lartë […]
06/12/2018

“Respektimi i të Drejtave të Njeriut në kuadër të parandalimit dhe luftës kundër ekstremizmit të dhunshëm…

“Respektimi i të Drejtave të Njeriut në kuadër të parandalimit dhe luftës kundër ekstremizmit të dhunshëm në institucionet e privimit të lirisë dhe Shërbimit të Provës” […]