Aktivitete

15/09/2021

Drejtori i Qendrës CVE mbajti një takim me Drejtorin e DAT në Policinë e Shtetit dhe përfaqësues të PKK Kapshticë për identifikimin dhe parandalimin e personave të radikalizuar që tentojnë të hyjnë në vend përmes flukseve migratore nga vendet e Lindjes së Mesme

15/09/2021

Qendra CVE në takim me studentët e Universitetit Bedër në kuadër të programit të Institutit për Lirinë e Besimit Fetar dhe Demokracinë.

09/09/2021

Drejtori i Qendrës CVE, Znj. Lejdi Dervishi realizoi një vizitë me Përfaqësuesin e Lartë UNICEF në Shqipëri, në ambientet e Qendrës Pritëse për të riatdhesuarit.

02/09/2021

Qendra CVE merr pjesë në Forumin e 2të Ndërinstitucional për P/KEDH me pjesëmarrjen e profesionistëve të vijës së parë nga institucionet e burgjeve dhe atyre të shërbimit të provës

30/08/2021

Qendra CVE monitoroi aktivitetin e zhvilluar nga WCDCA për krijimin e këshillit të gruas në Kavajë

30/08/2021

Qendra CVE në bashkëpunim me QNL kanë organizuar trajnimin kombëtar të aktorëve lokalë dhe OSHC-ve për parandalimin dhe kundërshtimin e ekstremizmit të dhunshëm