Aktivitete

11/06/2020

Qendra CVE dhe MASR në takimin e parë informues me drejtorët e drejtorive rajonale të arsimit parauniversitar për ri-integrimin e fëmijve të kthyer nga Siria në shkollë

11/06/2020

Qendra CVE dhe Këshilli i Bashkëpunimit Rajonal (RCC) zhvillojnë seminar me të rinjtë e Ballkanit Perëndimor për parandalimin e radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm

Qendra e Koordinimit kundër Ekstremizmit të Dhunshëm së bashku me Këshillin e Bashkëpunimit Rajonal (Regional Cooperation Council) zhvilluan një seminar me të rinjtë nga shtetet e […]
11/06/2020

Qendra CVE dhe MASR pilotojnë kurrikulën për parandalimin dhe ri-integrimin e fëmijëve të radikalizuar në shkollë

21/01/2020

Qendra CVE lidh marrëveshje bashkëpunimi me UNICEF

Qendra e Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm në bashkëpunim me Fondin e Emergjencës së Kombeve të Bashkuara për Fëmijët (UNICEF) lidhën marrëveshjen e bashkëpunimit për zbatimin […]
14/01/2020

“Përmes edukimit për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm”, është projekti më I ri nga qendra CVE, Ambasada Amerikane dhe SHIS

Qendra e Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm, me mbështetjen e Ambasadës USA në Tiranë dhe në bashkëpunim me Shoqatën Internacionale për Solidaritet (SHIS), prezantoi  projektin“Përmes Edukimit […]
18/12/2019

Qendra CVE vijon takimet ndërgjegjësuese në bashkitë Lushnje, Fier dhe në Vlorë

Në kuadër të takimeve informuese dhe ndërgjegjësuese që ka ndërrmarë në 61 bashkitë e vendit, Qendra e Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm ka vijuar takimet me […]