Aktivitete

14/11/2018

Aktiviteti Përmbyllës – Programi “Shoqëria Civile kundër Ekstremizmit të Dhunshëm”

Koordinatori Kombëtar kundër Ekstremizmit të Dhunshëm, z. Agron Sojati, i ftuar në aktivitetin përmbyllës të projektit “Shoqëria Civile kundër Ekstremizmit të dhunshëm”, shprehu vlerësimin e tij për punën […]
14/11/2018

“Seminar mbi Zhvillimin e Strategjive për Rehabilitimin dhe Riintegrimin e Luftëtarëve të Huaj” (IRC-N7-W-18)

Qendra e Koordinimit Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm u ftua të japë kontributin e saj në Seminarin “mbi Zhvillimin e Strategjive për Rehabilitimin dhe Riintegrimin e Luftëtarëve […]
31/10/2018

Konferencë mbi “Ekstremizmin e Dhunshëm në Shqipëri”

Qendra e Koordinimit kundër Ekstremizmit të Dhunshëm në bashkërendim me IDM Albania  dha kontributin e saj në konferencën e mbajtur në Tiranë me rastin e lançimit […]
12/10/2018

Trajnim i të Rinjve kundër Bullizmit në Bulqizë

Projekti i USAID-it për Planifikimin dhe Qeverisjen Vendore (PLGP) mbështet dhe punon me Qendrën Kombëtare të Koordinimit për Kundërshtimin e Ekstremizmit të Dhunshëm (Qendra CVE) në […]
02/10/2018

Takim rajonal midis Koordinatorëve Kombëtarë kundër Ekstremizmit të Dhunshëm të Shqipërisë dhe Kosovës

U zhvillua pranë zyrave të Qendrës CVE në Tiranë, takimi rajonal i radhës midis Koordinatorëve Kombëtarë kundër Ekstremizmit të Dhunshëm të Kosovës dhe Shqipërisë. Koordinatori Kombëtar […]