Aktivitete

30/06/2021

Drejtori i Qendrës CVE zhvilloi takim me Drejtorin për Kufirin dhe Migracionin dhe Drejtorin e Antiterrorit në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit

25/06/2021

Qendra CVE përshëndeti hapjen e shkollës verore “Rinia Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm”

16/06/2021

Qendra CVE mbështeti prezantimin e: “Portali unik për sinjalizimin e faqeve të internetit me përmbajtje të paligjshme”, një bashkëpunim me shoqërinë civile dhe AKCESK

11/06/2021

: Drejtori i Qendrës CVE, Znj. Dervishi u ftua të merrte pjesë në cermominë e promovimit të albumit fotografik: “Haxhi Dede Reshat Bardhi 1935-2011” dhe librit: “Haxhi Dede Edmond Brahimaj, 10 vjet Kryegjysh Botëror i Bektashinjve” pranë Selisë së Shenjtë të Kryegjyshatës Botërore Bektashiane.

10/06/2021

Qendra CVE mbështeti takimet ndërgjegjësuese mbi fenomenin e ekstremizmit të dhunshëm në komunitetin e Përrenjasit dhe Pogradecit

08/06/2021

Qendra CVE trajnon mësuesit koordinatorë për P/CVE në Cërrik dhe Librazhd